Moderne nomaden

Wij zijn vijf studenten van de academie voor beeldende kunsten in Maastricht. Naar aanleiding van een opdracht hebben wij een dichtbundel samengesteld en vormgegeven. In dit boek genaamd ‘Moderne nomaden’ hebben wij gedichten gebundeld die op welke manier dan ook met dit onderwerp te maken hebben. Ook is iedereen die in aanraking komt met dit boek vrij om ook hun stempel te zetten in deze bundel, iedereen mag gedichten of illustraties achterlaten.

Wij willen van deze bundel ook een moderne nomade maken, en daar hebben we hulp voor nodig. Van dit boek bestaan tien exemplaren. Deze hebben we op meerdere plekken in Maastricht verspreid. Als u in het bezit bent gekomen van een bundel willen we u vooral veel plezier wensen met het lezen ervan. Maar we willen u ook vragen om als u uitgelezen bent, deze bundel weer verder te laten gaan met zijn reis. Leg hem op een plek neer voor de volgende persoon om te vinden.

Nomaden laten alles achter zich, en hechten niet aan spullen. Tegenovergesteld dus aan ons in onze materialistische wereld. U wordt dus bij deze ook op de proef gesteld, kunt deze bundel die u gratis heeft gekregen weer weggeven? Het geestelijk bezit blijft immers van u, alleen het materiële geeft u weer door.

Eefje van den Berg,Tim Frijsinger, Lis Jansen, Michael Parting en Frank Smeets.


Heeft u een bundel gevonden? Klik dan op het menuepunt boek hierboven, en laat uw reactie achter.